Ons werkgebied

Regio's Murcia en Costa Blanca Zuid

Ons werkgebied is de regio Murcia (Costa Cálida), de kleinste autonome provincie in het zuidoosten van Spanje. De regio ligt net boven Andalusië en onder de Costa Blanca-Zuid. Wij zijn zelf woonachtig in de regio, in het sfeervolle dorpje Corvera. Hierdoor kennen wij de regio zeer goed en vanuit onze thuisbasis zijn wij snel bij onze klanten. En kunnen wij u een optimale service aanbieden. 

Een groot gedeelte van onze klanten zijn woonachtig op één van de (golf) resorts in de regio. Wij zijn bekend op deze resorts. Fijn wanneer u uw woning hier verhuurt, want wij brengen uw huurders eenvoudig op de hoogte van de faciliteiten en de directe omgeving van het resort. Plaatsen langs de kust waar wij tevens actief zijn, zijn onder anderen Bolnuevo, Lo Pagán, Los Alcázares en Santiago de la Ribera.

Resorts waar Cálida Key actief is

Golf resort Condado de Alhama
Hacienda Del Alamo Golf Resort
Golf resort Las Terrazas de la Torre
La Torre Golf Resort
Mazarrón Country Club 

Bent u niet op één van deze resorts woonachtig en woont u bijvoorbeeld in een leuk authentiek Spaans dorpje in de regio Murcia? Wij kunnen u dan ook zeker van dienst zijn. Twijfelt u? U kunt altijd contact met ons opnemen. Samen kijken we naar de mogelijkheden. U kunt ons contactformulier invullen, of een e-mail sturen naar info@calidakey.com. Een WhatsApp berichtje sturen mag ook. Stuur deze naar (+34) 657 42 47 65. Meer informatie over onze Key Holding en Services vindt u hier.